sarah är duktig.

Idag har jag varit duktig för jag har städat rummet. Jag kände att det var väldigt stökigt och att det måste städas så jag satte igång att städa. Jag hade såklart på radion när jag städade, det går inte annars. Man städar samtidigt som man har kul och dansar, hihih. Smart va? Så om man tycker det är tråkigt att städa sätter man på musik så blir det mycket roligare. Aja, ni ska få se hur rummet blev efter städningen, inte nån så stor skillnad men lite.


Innan:


Nu:


Ganska stor skillnad tycker jag iaf.


Nu kommer också en bild på morgondagens outfit.
Skriver imorgon vad det är och vad det kommer ifrån.





Igår var jag inne i stan och kikade lite för det var ju shoppinghelg, det var inga folk där:o Men iaf så kikade jag i lite affärer och jag hittade ett par skor som fick följa med mej hem. Ett par boots med små nitar på, skit snygga tyckte jag så jag köpte dom. Här får ni en bild på dom, dom är på bilden ovan men det syns inte så mycket.




Snygga va? :)

sängen väntar.

Nu ska jag gå och sova i min gosiga säng. Klockan börjar närma sej 12 och jag måste sova inför tävlingen imorgon. Jag får ju lite sovmorgon imorgon iaf, brabra! Sen blir det upp och fixa sej inför tävlingen, jag är taggad!
Aja, godnatt<33

jag älskar min säng.<3

taggaTAGGAtagga!

Imorgon ska jag äntligen tävlaaaa! Jag är överlycklig:D
Jag har verkligen längtat efter att få tävla igen, tänk er själva. Åka i en jätte glittrig klänning inför massa människor, mmmm i love it!<3 Iaf så är det tävling i Borås, en stjärntävling bara för vi var tvunga att tävla en tävling innan de riktiga tävlingarna i elitserien startar. Så imorgon vid 12 åker vi till Borås, sovmorgon tjihooo! Sen blir det tävling vid 4 så då måste ni hålla tummarna, right? Önska mej lycka till också. Det är bara långa programet imorgon, det kanske jag redan har sagt aja whatever! Jag har nytt program och ny klänning så det ska bli jäte spännande att åka det programet. Jag ska visa en bild på min klänning men ni får inte se med stenar och paljetter för det är en secret, det får ni se imorgon hihih:) Imorgon kommer det komma bilder från dagen också.


Den ser inte så rolig ut när det inte är några stenar och paljetter på menmen
och så är den inte så fin när den hänger.

TAGGAtaggaTAGGA!

orientering.

Idag hade vi orientering friluftsdag ngn stans, typ i rankås. Vi fick cykla från nybo till rankås eller vad det var och vi var tvungna att ha cykelhjälm:O;)  Aja, det är cooolt! Sen blev det orientering i skogen, i mitt lag var det jag, Hanna, Amanda, Elin, Sebbe och Mikael. Intressant jag vet! Det gick väll bra och det var jätte roligt! Vi blev klara jätte tidigt, vid typ 12, men lärarna sa att vi skulle bli klara vid 2 men det var gött att sluta tidigare.

Nu har jag inget mer att säga, ni får hare bra! :)



lite konstiga och oseriösa bilder! (Y)


lisalisalisa<3

I söndags var jag med Lisa igen, vi hade jätte kul. Först var vi och kollade på hennes storasysters fotbollsmatch, inte för att vi kollade så mycket men, men. Vi tog mest en massa kort på varandra, hahah:) Sen åkte vi hem till Lisa och hämtade en pantflaska som vi pantade i hörnebokiosken, och för de pengarna köpte vi några godisbitar. Sen var jag tvungen att åka hem och äta och sen var vi inte mer. Vi får ta och vara snart igen eller vad säger du Lisa?<3 Nu kommer lite bilder från dagen. Ignonera bilderna på mej om dte kommer några och njut av bilderna på Lisa för hon är så sweeeet!<33






jag älskar dej lisa (L)


bästa lisa.

Idag var jag med bästa Lisa, vi hade jätte roligt. Först kom hon hit hem till mej och sen åkte vi ner till sörens och köpte godis och hyrde en film där, en shopaholics bekännelser.



Vi kollade inte så mycket på filmen utan vi pratade mest om massa grejer. Sen gick vi ut och fotograferade lite med min systemkamera och Lisa fick till ett par jätte fina bilder, både på sej själv och på annat. vi skulle gå e sväng och fota lite men vi kom inte så långt förrns mi kamera dog. Så nu kommer det ganska många bilder från det vi fotade idag.





jag älskar att baka.




Igår när jag kom hem från skolan hade jag inget att göra så då tog jag fram bakgrejer och började baka chokladbollar. Dom blev jätte bra och jätte goda. Det är så himla enkelt och det går så himla snabbt att baka chokladbollar plus att dom är jätte goda, hihih:) Ser det inte läskande ut?


090917

Nu ska jag snart gå och sova, först jag jag titta lite på tv och sen göra iordning mej och sen äntligen kan jag dejta sängen. Imorgon blir det morgonträning 06.45 till 07.45, så det blir tajt med tid att göra iordning sej på till skolan eftersom jag börjar 08.10. Sen blir det skolan till halv 2 och träning 15-17 eller ngt, fattade inte schemat riktigt, hahah. Sen vid 6 kommer underbara isabell till mej och då ska vi göra iordning oss till valhall ihop, vilka ska dit? Det kommer nog bli roligt, fast jag vet inte vad jag ska ha på mej:S opss... Jag får gå ner och titta i min garderob om jag hittar något snyggt, ska man ha på sej ngt svart kanske?
Nu har jag bestämt vad jag ska ha på mej imorgon. Jag ska ha på mej en svart stor, pösig tunika, nitleggins, nitarmband och några andra armband, jag tror jag ska lite färg till så det får bli rosa armband och kanske något silvrigt också. Aja, det var ju intressant, det kommer ju en bild imorgon så då ser ni vad jag ska ha på mej. Nu måste jag gå och göra iordning mej. Godnatt och pussss<3

dagens outfit & facelook.




dagens outfit
grå tröja med lie! tryck
svart tunika
"lack"leggins
nitarmband
diadem
converse


dagens outfit & facelook.


dagens outfit
sammetstunika :
bikbok
leggins : vic
halsduk : ginatricot


nytt i garderoben.

Igår var jag i stan en stund efter skolan. Jag var tvungen att prova min nya klänning till långprogrammet (konståkningsklänning) som kimberly håller på att sy och då tog jag en runda på stan också och hittade dessa snygga grejer. Jag skulle egentligen ha köpt ett par skor men jag hittade inte ett par jag var säker på så jag väntar lite. Här får ni bilder på mina nya kläder. Vad tycker du? :)







1. nit/frans väska
2. detaljer på väskan
3. grå tröja med lie!tryck i paljetter
4. sammetsklänning
5. halsduk, har bloggat om den i några inlägg här under
6. lackleggins
7. svart pösig tunika
8. nitarmband

_____________________________________________________________________________

Nu ska jag länka en mycket sööt och snäll tjejs blogg, hon heter Elina.
Hon åker konståkning och är mycket duktig.
Kika in hennes blogg! den är mycket bra (Y)
www.eeelinaas.blogg.se


 <----- Elina


hiss eller diss?

 

Vad tycker du om dessa söta vantarna från H&M för 79.50kronor?
Jag tycker dom är jätte söta men vet inte om jag skulle vilja ha dom, i sånna fall skulle jag vilja ha dom gråa för de passar mer till allt. HiSS ELLER DiSS?


lovely sunday.

Idag var jag i Trollhättan igen på sammandrag som jag sa till er igår. Det gick bra fast jag kom inte med till ungdomslyftet, det var ingen som kom med på hela sammandraget. Jag stog några axlar fast inte när dom såg, så himla typiskt. Jag får stå den i veckan nu och filma in den och skicka in den till tränarna. Sluttjatat om det.
Imorgon är det skolan igen, den är så hiiimla jobbig men vi får väll stå ut med den helt enkelt. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag faktiskt sova för jag blir så trött på morgonarna om inte jag går och lägger mej tidigare än vad jag har gjort det senaste.
Vet ni, vet ni!! Imorgon kommer Ella, Smilla och de andra hem!! :) tjihoooo! Jag längtar ihjäl mej efter dom nu verkligen. Om jag är ledig imorgon från träningen så ska jag baka något som välkommen hem kaka, hihi. Fast jag vet inte vad jag ska baka, vad ska jag baka? Som mat imorgon kväll ska pappa göra hemmagjord pizza, mummmms. Aja, nu ska jag inte tjata mer utan nu ska jag avsluta detta inlägg. Ni får sova gott, godnattt!(a)


random bild.
(la in en bild bara för inte inlägget skulle bli så tråkigt)

ringar <3

Ett par jätte snygga ringar från H&M som bara kostar 39.50 kronor.
Jag tror att jag ska skaffa mej den silvriga fast den guldiga var också jätte snygg, jag får nog köpa båda! (Y) Vilken tycker du är snyggast?


Zzz...

Nu ska jag gå och sova för jag ska upp klockan 06.15 imorgon för jag ska till Trollhättan igen. Sov gott och hare bra! Godnattt!<3 Zzzz...

borta bra men hemma bäst.

hejj sötnoozar.<3
Nu sitter jag i soffan med datorn och surfar lite, typ tittar på youtube och på massa bloggar och äter godis. Idag var ju jag på sammandrag i Trollhättan, uttagning till ungdomslyftet. Det har gått ganska bra hittills men jag får sätta resten perfekt imorgon, tex dubbel axel. Men jag hoppade några idag och så stog jag nästan en men sen fick jag inte hoppa några mer men jag står den imorgon. Vi får hoppas på att det går bra och ni får hålla tummarna för mej så det går bra.

Nu har jag inget mer att säga i detta inlägg, skriver ett inlägg sen. Ni får hare bra! pussss:*


_______________________________________________________________________________


borta bra men hemma BÄST!


bäst på idol.


SHIIIIT, vad bra hon äääär!
Lätt bäst i idol i år, sånn fantastiskt röst. Nu får ni ett youtube klipp med henne bara för hon är så grymmmmm!
Mariette Hansson - Lies beyond


Sabina täck - God bless the broken road
var också asa grymmm.


fredagsmys.

hejj alla glada! :)
Nu har jag precis duschat och gjort iordning mej och packat fika inför imorgon. Nu ska jag gå och sova för jag ska upp klockan 6 imorgon, snark -.- Det är uttagning till ungdomslyftet i trollhättan. Jag måste klara min dubbel axel för att komma med till ungdomslyftet, jag stog några på träningen idag men dom var inte rena så taggatagga sarah. Önska mej ett lycka till kanske? Jag får hoppas på att det går bra helt enkelt.
Idag var det skola som vanligt och det gick väll bra. Det var inte så jobbigt för vi hade bara 4 lugna lektioner och vi slutade halv 2. Vid klockan 3 bar det av till träning som gick bra eftersom jag stog några axlar. Efter träning åkte jag och pappa till skövde och tittade på klinkers till hans badrum och vi hittade jätte fina grejer. Medans han kollade lite gick jag och kollade lite i affärerna och jag hittade 2 par ubersnygga skor jag ska köpa nästa vecka eller något om de finns kvar. Jag bara måste ha ett par av dom iaf, hihihih:) Aja, nu måste jag gå! Jag kommer inte blogga något förräns imorgon kväll för jag ska ju vara i trollhättan hela dagen imorgon. Ni får hare bra. Sms:a mej imorgon, ni som inte har mitt nummer synd för er! hihihi:D




xoxo.


friluftsdag.

Idag var det friluftsdag på gamla ip, det var friidrott. Jag hoppade längd och stötte kula & det gick la ganska bra. Bättre än vad jag trodde det skulle gå, hihihi:) Min klass vann stafetten, det var Hanna, Johanna, Norrby & Filip som sprang. Aja, nu har jag inget mer att säga om det.


vill ha.

 

En sådan här halsduk måste jag skaffa mej till hösten.

Dom är både ursnygga och perfekta för halsduken sitter ihop överallt.
Den svarta vill jag nog ha, det finns också en vit sådan men den fick inte vara med.
vill ha!

vad tycker du. HISS/DISS?


dagens outfit.

 

svart linne : H&M

blå hummelbyxor : ?

converse


i ♥ you


Till mina älsklingar Ella & Smilla!

Jag älskar er & jag saknar er jätte, jätte mycket. <333

Snart kommer ni äntligen hem & då är ni mina bruna små brudar! (Y) <3
Hoppas ni har det bra, bada & sola lite åt mej också.
Saknar er också, mamma & mattias.<3

 


090808 :)

Hejj sötnosar<3
Jag var hemma från skolan idag igen så jag har väll slappat idag med. Fast jag har också varit duktig, jag har pluggat på vårt no-prov vi har imorgon. Jag tror vi har provet första lektionen så jag måste plugga massor mer nu ikväll för jag kan typ inget:s Nu sitter jag, Linus och pappa och skrattar åt wipeout, ett program ni som inte vet. Så himla roligt är det asså, hahah! Det är på kanal 5 er som vill titta. Aja nu måste jag titta vidare. Ni får hare bra. Skriver ett inlägg sen igen.

xoxo.

________________________________________________________________________________


Nu saknar jag mina små pluttar Ella & Smilla. Kom hem nuuuu!<3333

slappis dag.

hej bloggläsare:)
Idag är jag sjuk så det blir en slappis dag för mej, de gillar vi. Jag har precis kolla på top model 4 & pluggat no-prov. Eftersom att det är en slappis dag ska jag bara ligga i soffan & ha det gött. Jag ska titta på extreme home makeover & top model 4 igen & kanske en film. Om typ 10minuter ska jag gå in till mormor & äta potatismos & köttbullar & så har hon gjort hemma gjord jordgubbskräm till mej som jag ska äta efter maten, mummmmms! Se ikväll tror jag att jag ska hyra en film & köpa jätte god kakor på ica. Nu måste jag gå.

xoxo

new stuffs.

Nu kommer bilderna på de nya grejerna jag har köpt. Dålig kvalite på bilderna, men jag har inte min systemkamera utan jag har våran vanliga digitalkamera & den är ju inte lika bra men hoppas i står ut med den nu. hihihi:)



leggins med nitar :
H&M
bh : H&M
hippieband : kappahl eller ngt

måste ha!


Detta ska jag klicka hem, så äre bara. Det är ju så himla snyggt! i´m in love<3
Ska jag ha det rosa, svart, vit eller röd? Jag tycker nog rosa är snyggast & svart.
Säger inte vart det kommer ifrån.. hihih!

det röda ser oranget ut men det är inte det.


me
likemelikemelike.


i ♥ shopping

Igår var jag & Hanna i skövde & shoppade lite. Jag fick med mej 3 grejer hem & Hanna fick inte med sej något. Hon hade tänkt att köpa en jätte fin klänning från bikbok men den var tyvärr slut. Vi åkte in till stan med 15.15 bussen & sen åkte jag hem 18.25 & Hanna stannade hos sin mormor. Iaf, jag köpte ett par leggins med nitar på, en bh & ett hippieband. I ♥ shopping! Vem gör inte? hihih. Det kommer bilder på grejerna jag köpt men just nu hittar jag inte min kamera. Sen vid ungefär 8 åkte vi in till skövde igen för vi åt på tai pak. Det var jätte gott, fast godast var nog friterad banan & glass. Sen åkte vi hem & Hannas sov hos mej inatt, mysigt. Sluttjatat om det. Nu ska jag äta frukost för jag ska åka & träna om 20 minuter.

____________________________________________________________________________________

 
Nitar, hiss eller diss?


HISS! helt klart.
jag tycker nitar är ursyggt. Jag tänkte köpa en nit kuvertväska igår men hade tyvärr inga penagr till det. Jag tror jag ska klicka hem ett rosa nitarmband eller ett svart. I ♥ nitar.

melike


Vad tycker du om dom här smyckena? Jag tycker dom är underbara, iaf jordgubben doppad i choklad. Jag funderar på om jag ska köpa en sådan för jag är käär!<3
Vad tycker du, hiss eller diss?

goodnight (a)

Nu ska jag gå & sova hade jag tänkt mej. Jag har precis packat mina väska tills skolan imorgon & tagit fram kläder. Jag tänkte lägga upp en bild på vad jag ska ha på mej.
Imorgom är jag ledig från träningen & det är underbara Hanna också så vi tänkte åka in till stan & kolla lite. Jag ska köpa leggins med nitar på om dom finns kvar & Hanna ska köpa en klänning. Sen efter ska vi kanske kolla på bio, sommaren men göran, & sen ska vi äta på thai pak med pappa & Linus. Fast vet inte om vi kan göra detta för Hanna hade lite feber nu ikväll så hon kanske är sjuk imorgon men vi får se. Aja.. Nu ska jag gå som jag redan sagt innan, hahah! Ni får hare bra! Godnatt(a)



Detta ska jag nog ha på mej imorgon. Blir det bra tro? hihih.

hood : stadium
linne : ginatricot
shorts : cubus
leggins : vic

xoxo.

torsdag.

hej sweeta saker<3
Idag var det skolan igen då fast det var inte så jobbigt för vi hade inte så många lektioner, kändes det inte som iaf. Sista timmen var elevens val & då hade vi fördjupnings grej & då spelade jag & Hanna mattespel & andra spel på datorn. Sen fick vi hålla på med sånna där ögon, kroppar, & öron mm, och det var väll roligt. Sen efte skolan blev det hem och byta om sen äta pannkakor hos mormor. mummmmms!<3 Sen bar det av till träning i 2timmar & det gick väll bra fast sista timmen var vi asa många folk så det var väldigt fullt på isen men jaja. Sen har man ätit och bara slappat här hemma.


i (L) pannkakor

Jag måste fråga dej en grej. Tycker du att jag ska konfirmera mej? Asså, jag är osäker för jag vet inte om jag orkar gå i kyrkan på gudtjänster & om jag hinner det. Men alla säger att det är så roligt att konfirmera mej så jag tror jag ska göra det. Jag får bestämma mej tills på söndag.


farfar<3



SAKNAR DEJ FARFAR<3

nu är det exakt 10 år sedan du inte fanns i vårat liv längre.. :'(
jag saknar alla sunder då jag var med dej
hoppas du har det bra där du är nu<3

jag älskar dej världens bästa farfar(L)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


ännu en onsdag.

häääj! :)
Idag är det ännu en onsdag i vårat liv. Undra hur många onsdagar man har levit? aja..
Nu har jag varit så där kass igen på att uppdatera. Jag har inte uppdaterat på 3 dagar eller något men jag har typ inte haft något att skriva om så att. Men nu ska jag försöka igen att skriva ett inlägg eller fler om dagen, hur tror ni det kommer gå? :) hihih! Idag har det varit skola som vanligt & det har inte varit något speciellt kul i skolan idag heller. Juste! I måndags hade vi ju skolfoto som jag har berättat för er. Undra hur det gick:s Jag blev säkert inget bra. Vi tog ju enskilda foton också så det var ju ännu pirrigare, hihih! :) Jaha, nu får jag väll sluta detta inlägget på något vis för jag har inget mer att skriva om. Ni får hare bra! Det kommer dagens outfit sen eller ikväll.

xoxo.


RSS 2.0