pancakes.

Idag på rasten åkte jag och Hanna hem och gjorde jätte goda pannkakor här hemma hos mej, eller ja Hanna gjorde pannkakorna. Super duper goda!
Imorgon blir det moppedag för tjejerna i skolan. Så det blir att åka någonstans med buss direkt på morgonen och lära sej något vettigt om att åka moppe kanske? hihi:) Nu snart ska jag gå och duscha och sen blir det ner till sängen och sova! puss<3


världens bästa vovve.♥

Vad skulle jag vara utan dej Sally, inget!
Du är den bästa, jag älskar dej<3
.
Nu kommer det en bildbomb på världens snällaste, finaste, bästa hund.
Något sötare finns inte!
.

the town

I fredags var jag och Hanna inne i stan en sväng för att kolla lite. Jag hittade två tunikor och konfirmations klänning och skor. Kläderna kommer i ett inlägg lite senare sen. Vet ni, pannkakorna var slut på gräddhyllan så vi fick äte mc donalds blää! Sen på kvällen åkte jag med till Hannas sommarstuga i Karlsborg och sov där Fredag till Lördag. Nu blir det lite bilder.

hehe.

cypern 2010

Det kommer komma bilder från Cypern nån gång men jag vet inte när. Det är så mycket bilder så jag får ta det någon annan gång.

ungdomslyftet!

Tisdag-Torsdag förra veckan var det ungdomslyftet läger med konståkningen. Det gick bra för min del och det var jätte roligt. Vi hade Alexander Vedinin som tränare plus att det var mer tränare på isen.
Det fanns jätte fina träd där som såg ut som sagoträd så jag fotade självklart dom så det kommer lite bilder på det och andra saker. På vägen hem åkte jag med Jenny och då hade dom köpt en ny jätte söt hund med en nos format som ett hjärta, hihih sött!
grymt viga Anastacia

kyrkogården.

♥I lördags var jag, Hanna, Ella och Smilla på kyrkogården och hälsade på farfar och lämnade en blomma till honom. Jag tog med mej kameran så det blev lite bilder.'
.
världens bästa farfar!♥
.
.
saknar dej farfar.♥

Tävling hos Isabella, sommarkänslor!


Jag tävlar hos Isabella om en reflexskärm. Temat är sommarkänslor.
Jag tycker att denna bilden ger sommarkänslor faktiskt.
Blommor är sommar helt enkelt.
.
.
blomman är vacker
lika gul som solen

Cypern.

Om 40 minuter går bilen till Stockholm och halv 7 imorgon bitti går planet mot Cypern, längtar! Jag har med mej datorn så får vi se om det finns internet på hotellet, i så fall kommer det komma lite bilder någon gång då och då när jag hinner. Nu ska jag ladda klart min musik och sen vila lite innan vi ska åka. Jag kommer sakna alla här hemma. Puss på er, hejdå! <3

ett brev.

Idag fick jag ett brev på posten.

En t-shirt från elitseriefinalen som jag beställde. :)

hanna & lisa.

Idag var jag med Hanna och Lisa efter skolan. Vi åkte hem till mej och lagade pytt i panna och sen blev det till Sörens och köpa glass, Hello Kitty glass. Sen nu på kvällen sprang jag och Hanna hörnebospåret och sen åkte jag och solade lite. Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker mot flygplatsen i Stockholm och 3 dagar och 1 natt tills vi flyger till Cypern! längtarlängtar. Nu ska jag duscha och sen ska jag gå och sova för jag är mega trött. Godnatt<3









åh polly vad gott!

Omöjligt att bara ta en!

Karlstad.

Idag blev det att åka till Karlstad på kalas hos Renée som fyllde 20år idag. Grattis kusinen min!♥ Jag hade med mej kameran så det kommer bilder på vad vi gjorde.


milton och linns kalas.

Vid klockan 3 förrut åkte vi på kalas, Milton och Linns kalas. Milton fyller 5år snart och Linn fyllde 4år idag. Vi fikade och sen öppnade dom presenter. Jag hade självklart med mej min kamera så det kommer lite bilder.


7 dagar kvar.

Om 7 dagar åker jag och min familj till CYPERN! Det ska bli så himla gött, sola och bada hela dagen. Vi åker ner till Stockholm på torsdag natt och flyger iväg på fredag morgon. Jag längtar som 17! Nu kommer det lite bilder på hotellet.


RSS 2.0