malmö!

Nu är jag i Malmö på tävling. Ni får se på bilder imorgon när jag kommer hem eller ikväll. Nu ska jag och äta kina mat och sen blir det att se på robinson. See you.


kvällens och på fel håll:)

vet inte vad jag ska skriva här.

Nu har inte jag bloggat på ett tag jag vet, men jag har inte haft tid typ. Men det kommer en dagens outfit snart. Jag ska bara plugga lite och sen kommer det en bild.

hej snygging.

Kolla vilka snygga bilder jag hittade när jag kollade igenom mina bilder förrut, underbara! Världens bästa småsystrar


Nikon d60 + Nikon 70-300mm

bountykaka.

Förra veckan bakade jag och Hanna bountykaka, eller hur det nu stavas, och jag har glömt att säga det. Men nu ska ni få se på resultatet.



Dom blev jätte goda och snygga med, eller vad tycker du? Hihih:)

rulltårta med grädde och banan.

Detta skulle jag egentligen lagt ut igår.
Igår var ju jag hemma hos Hanna och då åt vi rulltårta med grädde och banan. Mumms fillibabaaa! Nu kommer det en bild!


lycka till nu vicky, vi håller tummarna! :)



Titta HÄR! nu, vicky åker i denna gruppen som åker nu.

tjugoförstajanuaritvåtusentio.

Nu sitter jag här hos Hanna och ska snart gå hem och göra iordning mej och sen lägga mej och rita eller läsa en tidning och sen somna ngn gång. Så jag kommer inte blogga mer ikväll, jag bloggar imorgon när jag kommer hem. Vi slutar halv 12 med bad så jag kommer hem vid 12-halv1 för jag ska äta i skolan också.
Ni får sova gott, godnatt<3


bild i repris.

underbart!



Jag skulle också vilja ha ett sånt lejon, så himla gulligt!

EM i konståkning.

Just nu sitter jag och kollar på EM i konståkning, HÄR! kan du se detta. Om typ en kvart åker Adrian Schultheiss och det ska bli jätte spännande, han har ju tränat i Tibro förrut. Sen mellan 8-9 åker Kristoffer Berntsson och det ska också bli spännande. Hoppas det går bra för båda, lycka till och kom igen!


Adrian Schultheiss.

Kristoffer Berntsson.

baka en kaka.

Idag på hemkunskapen i skolan bakade vi muffins. Min grupps muffinsar blev riktigt bra och jätte goda. I min grupp är det jag, anton och mikael och vi är bäst! hihih. Här kommer 2bilder på en muffins vi bakade. Den är lite platt och konstig efter att ha legat i väskan.


P.s glöm inte rösta på mig HÄR!'
hihih:)

veckans blogg! :)

RÖSTA på mej i veckans blogg hos hanna HÄR!
Skulle vara jätte snällt av dej:)
röstaröstarösta.



bjuder på en fin vinterbild!


nu ska jag lägga mej, godnatt!


smink.

Idag gick mamma och köpte en eyeliner pensel till mej, till min cake eyeliner. Den har jämt varit slut när vi skulle köpa den förrut men nu fanns den äntligen. Mamma köpte också en klocka till mej, den som är i ett inlägg där nere. Jag skulle fått en sånn i julklapp men det blev aldrig att vi beställde någon så hon köpte den idag istället. Nu kommer det 2bilder.



Allt detta är från makeupstore. Jag kan berätta vad det är för grejer jag har.
High tech lighter platina, strazz (diamond, bubblegum och fire), cake eyeliner black, glitter virgio, lim, eyeliner brush och rosa powder brush.

pluggar engelska.


Sitter här o har tråkigt och pluggar engelska. :/
Snart ska jag gå och duscha och sen sitta vid datorn lite till.

mumms filibabba!


i love it.

Igår kväll vid 12 typ kom Ella, Smilla, mamma och Mattias hem från lanzarote, dom var där i en vecka. Jag har saknat dom fast ändå inte så mycket för en vecka har gått skit fort. Nu är dom så där bruna och fina, orättvist! Aja, det får man leva med. Mamma hade köpt pingvin salt pastiller till mej och Hanna, mumms! Så nu får ni se på bilder som jag fotade förrut på pastillerna och 4bilder till på Ella och Smilla.


massa mer vinterbilder!



lite bilder som jag tagit nu i vinter, det har ju varit så himla fint ute denna vintern. Äntligen har vi fått en vit jul!

vinterbilder.

Idag snöade det igen, det har inte gjort det på ett tag nu.

lite bilder som jag tog förrut idag.
det kommer några bilder sen som jag tog för några dagar sen.

träning.

Jag har precis ätit passionsfrukt, jag är typ beroende av det. Om en timme blir det isrevyträning i smuleberg och sen blir det träning i ishallen. Det ska bli jätte roligt med isrevy, jag längtar jätte mycket. Men nu ska jag gå bort till Hanna och äta pannkakor, jag är inte så hungrig med jag får väll ta en i alla fall. Puss<3




big ♥


passionsfrukt.

Nu har jag precis ätit passionsfrukt, mumms. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag lägga mej. Imorgon kommer nog en dagens klädsel om jag orkar ta en bild. Ni får sova gott pusss;*


Tibro Trofén 2010.

I helgen hade vi tävling här i tibro ishall, Tibro Trofén. Det gick bra för mej tycker jag faktiskt och för alla andra tibro tjejor också. Det var ju jätte roligt att få tävla på hemmaplan en tävling till den här säsongen. Det kommer lite bilder om det blev några bra bilder som det nog blev.



Så här blev resultatet.
1:a Sarah Angelsiöö (jag)
2:a Hedda Johansson
3:a Olivia Jengard
4:a Carol Berugré
5:a Hanna Jacobsson
6:a Andrea Fahlander
7:a Caroline Hargefelt

Min sminkning!

korta programet.

långa programet.

dagen med Hannis igår!♥

Igår var jag och Hanna lediga från träningen så då lekte vi. Vi bakade sockerkaka som blev jätte god cóch det brukar ju sockerkakor va så. Vi tog självklart lite bilder som jag ska lägga ut, men inga bilder på oss;)



Sen på kvällen lagade vi mat också, kycklinggryta med curry och ris. Så grymt gott är det, i love it! Hanna är värsta kocken alltså.


cool tomat.

Rihanna - Russian Roulette



bäst.

det kommer...

...ett inlägg från idag med massa bilder från när jag och Hanna bakade sockerkaka och lagade kycklinggryta. Lovar att det kommer imorgon när jag kommer hem från skolan vid ungefär halv4-4. Nu ska jag gå och göra iordning mej och sen sova. Godnatt<3

saknar´t.



Jag vill vara liten och söt igen!♥
Kan man inte bara spola tillbaka tiden.

sjättejanuaritvåtusentio.

Inatt har jag sovit över med Hannis♥ Nu ska vi byta om för om 15minuter ska vi gå till ishallen och träna. Ni får hare bra pusss<3

godnatt.

Nu ska jag gå och göra iordning mej och sen krypa ner i sängen och spela ds och någon gång lär jag somna. Godnatt<3


-2010-

Gott nytt år på er alla! Jag hoppas 2010 blir en jätte bra år.
Jag firade nyår med Hanna plus många till som var hemma, vi hade det jätte kul faktiskt. På eftermiddagen åkte vi och köpte lite raketer, eller ja hanna köpte och sen när vi kom hem smällde vi några. Sen på kvällen sjungde vi singstar och smällde och gjorde annat. Efter 12-slaget gick vi ner i källaren och chattade på våra ds, som vi hade gjort ganska mycket innan också. Jag, Hanna, Ella, Smilla och Alice har ds så vi chattade med varandra. Vid 1 tiden satte vi på askungen för Ella och de ville titta och då somnade jag och Hanna framför tv:n ganska snabbt. När filmen var slut gick Hanna hem och då satte jag mej vid datorn ett tag och sen gick jag och somnade. Det var typ min dag/kväll. Nu kommer det lite bilder också.


grymmaste ica reklamen!


RSS 2.0