pluggande.

Hejsaan på er!
Idag har jag varit i skolan om vanligt och sen träning. Efter träningen gick jag hem till Hanna för vi skulle plugga på vårat islam prov som vi har imorgon. Det gick väll bra men det är otroligt jobbigt att plugga tycker jag. Nu ska jag gå ner till min underbara säng och fortsätta att plugga så det sätter sej här uppe i huvudet. Ni får sova gott sen, pussss<3


så här kul har jag när jag pluggar... :)


linus kalas.

Igår fyllde brorsan 16år och idag hade vi kalas för honom. Så goa släkten kom hit på kalas. Först åt vi tacos och sen rosa prinsesstårta och glas&marränger, mumms! Det var jätte roligt eftersom min underbara Agnes kom hit, älskar dej kussen min! Hanna var ju här också så det gjorde ju så att det blev ännu roligare. Agnes var våran fotomodell under kvällen så jag har värsta modellbilderna på henne men kommer nog inte lägga ut alla för de är på fel håll och jag orkar inte vrida de. Iaf så satte Agnes på sej mina klackskor och gick runt i, hahah du är för go! Nu kommer det några bilder.


då vet man vad agnes tar kort på...  hahah.


1:a advent.

Shit, vad jag älskar att det snart är jul. Det är ju bara för mysigt, underbart! Julstjärnor, ljusstakar, ljusslingor och ljus, mm i love it! Nu fattas det bara snö faktiskt tycker jag. Bara för att juletider är så mysiga så kommer det massor av bilder som jag har tagit idag.


halmstad nästa.

Nu åker jag till Halmstad på ungdomslyftet. Ni får hare bra här hemma och så ses vi på lördag. Sms:a massor, ni som har mitt nummer hihih:) Pusssss<3

jag kom på att...

igår var det 1månad kvar till julafton, tjihooooo! Jag längtar verkligen för det är så himla mysigt + alla paketen man får, hihihi:) I helgen är det 1:a advent så då får vi börja hänga fram julstjärnor i fönstrena, mysigtmysigt. Och det är 23 dagar kvar tills det är jullov fast för mej är det bara 20 dagar för jag ska på SM dom 3 sista dagarna. Mitt första SM någonsin, dom 2 senaste åren har jag ramlat på mållinjen precis så det var verkligen tur i år. Så jag hoppas det går bra för mej! Så nu kan tiden gå jätte fort så det blir SM & julafton :)



fotade lite igår.

091125

hej alla underbara människor! ;*
Idag har jag varit i skolan som vanligt och det var okej faktiskt. På spanskan fick vi reda på proven och jag fick MVG, jag är nöjd. Efter skolan blev det direkt konfirmationen. Just nu sitter jag och äter Tom&Jerry kex, mummms!



Snart ska jag börja packa för imorgon ska jag åka till Halmstad jätte tidigt. Det är ungdomslyftet, typ ett litet konståkningsläger eller vad man ska säga. Det ska blir jätte roligt och jag hoppas jag lär mej något nytt. Jag slipper ju skolan i 2 dagar, gött! Det kommer inte bli något bloggande på 2-3dagar för jag kommer inte ta med mej datorn för jag tror inte det finns internet på vandrarhem, eller? Aja, nu har jag inget mer att säga, slut på inlägget hihih:)



bild sen förra årets fotografering med konståkningen.


paljetter <3




I söndags var jag inne i stan en snabbis för mamma och dom skulle handla. Först åkte vi till mediamarkt och kollade på ett objektiv till min systemkamera och sen åkte vi till Elins esplanad. Dom andra handlade medans jag tittade lite i affärerna. Jag köpte dessa snygga paljettshortsen, snygga right?

Nu ska jag sminka mej och sen ska jag åka in till skövde och kolla julklappar. Idag är det första gången jag sminkar mej på 2½ vecka, jag är sjukt imponerad faktiskt. Eller jag har sminkat mej en gång innan bara faktiskt. Det behövde verkligen min hud så torr den var. Aja, nu ska jag fixa. Pusss<3

studiedag

Tjihoooooo!
Imorgon har vi studiedag eller lovdag eller vad man säger, yes! Det ska bli gött att slippa skolan en dag i alla fall.
Så imorgon kommer min dag se ut så här : träning 9-10, 11-12.30 och 20-22 och klockan 4 ska jag åka och klippa mej och färga håret, emellan träningarna och klippningen blir det väll att göra något men vet inte vad än.
Så imorgon slipper vi skolan och alla dessa lärare! Fast stackars min sötnos Hanna som ska till skolan och göra prov vid 9.15 imorgon bitti, mohahahaha.

Jag sa ju att jag skulle klippa mej och färga håret imorgon ju. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, tror nog att jag ska fylla i utväxten och toppa lite för varför skulle jag klippa av mitt underbara hår:o Fast jag får se, ni får en bild imorgon:)


jag skiter i hur ful och skabbig jag ser ut utan smink, det gäller att bjuda på sej vettdu! Kolla håret, mmm i love it! (L)


på bättringsvägen.

Asså allvarligt talat är jag extremt dålig på att uppdatera men jag har verkligen haft bloggtorka, men nu ska jag skärpa mej. Ska ska försöka skriva ett inlägg varje dag. Men ibland vet jag inte vad jag ska skriva, ni får ge mej förslag på vad ni vill läsa.
Jag lovar, jag ska bättra mej med bloggen.


rubriken är alltid svårast..

Vi skulle ju fikat på systeryster förrut men typiskt nog var det stängt, skit också! Så vi fick åka till bagare brage och fika istället. Sen nu på kvällen har jag vart med mina korvar hemma hos Hanna och så var vi och käkade på korvamojen, jag kommer nog inte kunna lyfta imorgon hihih. Men nu ska jag snart sova för jag är mega trött.
Sov gott! (a)

systeryster<3

Nu drar jag till systeryster och fikar med Hanna och Ellen!
pusssss<3

fredag den 13:de + fredagsmys.

Idag är det fredag den trettonde och jag har inte råkat ut för någon otur idag.
Min underbara pappa fyller år idag så vi ringde och sjungde för honom imorse, grattis pappa!<3 Och nu har han varit här hemma hos oss och ätit kladdkaka jag bakade förrut, mumms! Förutom att pappa har varit här och jag har varit i skolan så har jag myst med min family för det är ju fredagsmys. Så vi har ätit pizza och jag har ätit godis och dom andra har ätit popcorn&ostbågar. Aja, men nu ska jag sova i mina underbart sköna säng så ni får hare bra och sova gott! Godnatt<3



i know it.

Vet ni, vet ni?
Jag har hittat min mobil, jag är överlycklig! Jag kände mej naken utan min mobil förut, det kändes bara fel helt enkelt vettni.
Förut ringde jag till Hanna för att kolla om den var där men hon hittade den inte men sen kom jag på att vi hade varit och där ätit våfflor jag, Ella&Smilla oh då hade vi vart i deras soffor så jag hade tappat den där, typiskt! Men nu har jag iaf hittat den så det är bara att börja sms:a igen, iaf de som har mitt nummr hihih:)

Inlägg utan bild ser tomt ut men jag har ingen passande bild.

ishallen in my ♥

Jag kom hem från mitt andra hem, ishallen<3 för ett tag sen.
Jag hade träning 4-5, skridskoskolan 5-6 och fys 6-7 och det gick jätte bra faktiskt, förutom att vi var hundra människor på isen typ. Så nu sitter jag här med träningskläderna på fortfarande, hihih. Så jag ska snart gå in och duscha och sen ska jag titta på mammas pojkar eller så kanske jag duschar i pausen för jag måste kolla en grej här först. Nu har jag inget mer att säga, bloggar nog mer sen!
pusss<3


så här ser jag ut nu!


Mina skit snygga träningstights från adidas.
(jag vet, smutsig spegel)


jag är handikappad...

...för jag har ingen mobil längree!
Klantig som jag är så har jag slarvat bort min underbara älskling och + att jag inte har på något ljud så jag kan höra den när den ringer:s Jag hade den senast i ishallen igår när jag spelade upp en inspelning på hanna men sen måste jag ha tappat den. Jag har tittat överallt hemma och i ishallen. Den kanske är här hemma men i sånna fall i några byxor eller något, aja...  Jag får leta vidare.



Min älskling<3  (den röda)


jobbiga skoldagar.

Nu är jag äntligen hemma från den otroligt jobbiga skoldagen. Asså det är så jobbigt och tråkigt i skolan när man gör något man inte tycker är kul, man somnar ju! Usch på det. Jag längtar verkligen till jullovet, det är ju ca 4-5 veckor kvar och det är hur gött som helst. Iaf, nu idag ska jag plugga no-prov, skriva klart min deckare, slappa och sen ska jag åka till bokhandeln och köpa ett block till min träning och stift till skolan, då vet ni. Jag kommer självklart skriva minst ett inlägg för jag kommer nog inte plugga så värst mycket för det orkar jag inte, hihih:) ni får hare bra! pusss<3


Förresten, vet ni?
Imorgon fyller min sötaste Lisa år!! :D
Grattis i förskott gumman <3
Älskar dej (L)


Erkänn, söt va? <3


dagens låt.



Denna låt är så sjukt bra!

skolan igen.

Nu åker jag till skolan igen, vi har håltimma men vi börjar om 20 minuter. Jag bloggar mer när jag kommer hem. Pussss & hare bäst! ♥

i <3 juleskum.


nu går jag & duschar en varm dusch.

vi ses när jag är färdig!


kärlek vid första ögonkastet. <3




jag älskar dom!
sarah goes the nörd.

nu ska jag dejta sängen.

 

duschen nästa.

Nu ska jag gå in i duschen&duscha håret, efter blir det göra klart engelska läxan vi har tills imorgon. Sen måste jag leta kläder jag kan ha på mej imorgon, vet verkligen inte vad jag ska ha;s Det blir kanske lila hög kjol och svart spetströja & svart rosett i håret, får se. När jag letat klart så ska jag dejta min underabar säng. 
Godnatt&sov gott (a)

gårdagens.



Rutig skjorta (NY) : H&M Herr
Sammetstunika : bikbok
"glans"leggins : lindex
kedjehalsband : H&M

Jag testade mittbena&jag tyckte det blev skit snyggt faktiskt!:)
Fick ingen bild på dagens outfit men jag hade mina nudie jeans och min LIE! tröja.

godnatt (a)

Det kommer dagens outfit imorgon, godnatt! (a)

goodnight.

  

RSS 2.0