later.

Imorgon får ni bilder på vad jag köpte i stan idag när jag var där med Hanna och Ellen, nu ska jag gå! pusss<3


wiihooo!

Våran ishall har varit stängd sen i måndags kväll pga rasrisk men idag äntligen har den öppnat så vi får träna här hemma idag:) Igår var jag, Hanna, Vicky, Joshi och Kicki i skara och tränade i 2½. Det gick bra fast man var ju lite konstig i benen för att man inte hade tränat så mycket. Men jag får hoppas på att det går bra idag. Nu ska jag gå och ätta frukost och sen bloggar jag när jag ätit och gjort iordning mej.


hjälp mej, vilken?



vilken bloglovin ikon ska jag ha? Jag har ju haft den som är på första bilden ett tag nu, fast funderar på att byta:) Vilken tycker du att jag ska ha, hihih.


winter pics.

Nu kommer det massor med vinter bilder jag tog i helgen, riktigt fina faktiskt. Men har vi inte lite för mycket snö nu elr? Undra när det kommer bli vår i år. Aja, man får väll njuta av snön medans den varar.


först kommer en bild på mej och sötis ella.


puss mammis.



försenade bilder.

Nu kommer det bilder från när jag, Hanna och Hedda bakade muffins, ganska sena men bättre sent än aldrig right? Muffinsarna blev riktigt mummsiga. Jag har bakat muffins idag också som ska vara till skridskoskolan på torsdag om inte ishallen är fortfarande stängd då. Vi får varken gå in i ishallen eller smuleberg så idag fick det bli en ledig dag. Men får hoppas att dom skottar ishallstaket så det inte rasar ihop och så vi kan träna snart igen:)



visst ser muffinsarna goda ut?

something new.



Detta köpte jag när jag var i Trollhättan och tävlade men jag har inte visat er det än. Tröjan och västen är från ginatricot och örhängena är från glitter.

glad alla hjärtans dag!

♥♥♥♥♥


dagens klädval.





randig tunika & blå väst ginatricot, ringar accent & H&M, halsband H&M och converse

åttondefebruaritvåtusentio.

Förrut var jag och fotade Lovisa för hon skulle ha det till sin blogg och till något annat, ni kanske får se några bilder imorgon. Nu ska jag göra iordning mej och sen plugga och sova. Bloggar imorgon, pusss<33

surprise!

Jag sa ju att jag skulle berätta vad jag köpte igår när jag kom hem och det ska jag göra nu. Vi var inne i skövde igår och hälsade på mormor och sen åkte vi till mediamarkt och då köpte jag mina efterlängtade kameragrejer! Ett stativ, jätte bra tycker jag, och en fjärrutlösare. En fjärrutlösare är ett måste, den är så himla smidig om man ska ta bilderna på sej själv eller tillsammans med någon kompis. Så det borde ni skaffa er en om ni inte redan har en. Nu kommer det några bilder från idag.



ursäkta mej!


happy!

hur ska jag ha det?


vilken bakrundsfärg ska jag ha?
svart eller rosa/lila?

jag ska byta header, jag lovar! Gör det nog ikväll

vet inte vad jag ska skriva här.

Nu ska jag göra iordning mej och sen ska jag åka och träna. Jag kommer hem vid halv 8 8 och då ska jag berätta vad jag köpte igår, hihih:) Pusss<3

trollhättan.

Nu kommer det några bilder från långa programet i Trollhättan och från prisutdelningen. Jag kom 1:a och jag är jätte nöjd och glad! happyface:)


1:a Sarah Angelsiöö (jag)
2:a Sussanna Bartoletti
3:a Natalie Blom

hotellrummet a la scandic swania.

Nu sitter jag här på hotellrummet och har tråkigt. Jag ska snart sätta på strazz stenarna till långa programet ch fixa håret. Sen åker jag till ishallen och tävlar, önska mej lycka till kanske? hihih:) Bloggar kanske innan jag åker sen annars imorgon. Puss<3


HAHAHA! jag bjuder på mej.

trollcupen bilder.

Idag tävlade jag som jag sa och det gick bra faktiskt, jag ligger 3:a efter korta programet så vi får se hur det går på långa ikväll. Men jag fick bara level 1 på piruetterna och stegen på något konstigt sätt aja. Mamma fotade mej lite och jag fotade några andra i min grupp så det kommer lite bilder från korta nu.


hedda.

olivia.

linnea och elina.

trollhättan.

Nu är jag på hotellet i Trollhättan och ska sova nu och tagga inför tävlingen imorgon! Godnatt och vi ses imorgon.

min kära systemkamera.

Lekte med min kamera lite häromdan, blev inte så bra men ni får se bilden i allafall. Hehe!


Heart.

andrafebruaritvåtusentio

Nu tittar jag på paradise hotel och sen blir det sängen. Imorgon är det skolan och sen konfa. När jag kommer hem ska jag fota Lovisa till något hon skulle göra. Sen på kvällen blir det träning. Bloggar imorgon, godnatt<3

malmö bilder.

Jag sa ju att jag hade varit på konståkningstävling i Malmö i helgen. I korta programet gick det bra men jag fick flygskären streckade så jag fick 26poäng och hamna på 15:de plats efter korta. Långa gick superduper bra, felfritt. Stog dubbel axel och så men jag fick en piurett streckad istället. Men jag blev 6:a totalt så jag åkte upp mej 9:e placeringar. Nu ligger jag 4:a på rankingen, wiihooo! Nu kommer det bilder på mej från korta programet, makeup bilder och bilder på Ella. :)



satte upp Ellas hår lite.

makeupen till långa programet, tog aldrig någon bild från korta.

RSS 2.0