gott nytt år!

Julklappsbilderna kommer nog i helgen någon gång när jag hinner och orkar. Men jag vill önska er alla ett gott nytt år och grattis till världens bästa lillasyster Smilla som fyller 5år idag! Grattis Smilla!:)
.


Ishallen.

Nu sitter jag i ishallen och jag ska börja värma upp snart. Det är sista timmen på detta julläger, tagga! När jag kommer hem får ni nog så bilder på mina julklappar;)

kärlek.

Nu är Mattias och hämtar min nya externa blixt! happyface.

Santa.

Nu sitter vi i soffan och kollar på Kalle anka och väntar spänt på tomten!;) vi hoppas att han har många fina paket till oss hihi;) Jag önskar er alla en god jul och en riktigt mysig dag!<3

Inte glömma gröten till tomten!

-
hihi.

Dan före dopparedan.

Idag så har jag haft det juligt och mysigt. Jag har julbakat tillsammans med Ella, Smilla och Elisabeth och så har jag slått in massa julklappar och bara haft det skönt. Jag har ju också tränat en timme mellan 13-14 och det gick bra faktiskt. Myspys dag!
.
min snygga julgranskula!
Mina fina påsar med smörkola i!
.
Detta inlägget skulle jag skrivit lite tidigare idag, eller igår kanske man säger nu. Men jag hann aldrig med det så jag skrev det nu istället. Jag kommer lägga ut bilder från polonäsen och lite annat. Nu ska jag sova, godnatt:)

packetlack och stämpel.

'

Nu är det jul igen.

Min söta lilla gran.
.
Idag tog vi klädde vi våran julgran och jag klädde även min mini julgran.

julbak hos farmor!

Ella som har mumsiga kakor i munnen.
.
Idag blev det julbak hos farmor, det var jätte mysigt och roligt. Vi bakade några olika sorters kakor och de blev super goda!:)

underbara julstämning.

.
När jag kom hem från träningen förrut så tände jag massa ljus i mitt rum och satte mej vid skrivbordet och fixade lite med bilder på datorn.
Nu ska jag gå och duscha och göra iordning för imorgon. Det är tävling på hemmaplan så nu blir det att tagga inför tävlingen imorgon! Håll tummarna!:)

new.

Jag var ju inne i skövde idag och jag fick med mej lite grejor hem.
.
örhänge.
kass bild.
polonäsklänning.
.
köpte också 2 tröjor, vantar och ett par skor.

Julshopping

Nu sitter jag i bilen påväg till Skövde. Jag och mamma ska handla lite julklappar och sen kommer Kimberly. Vi ska titta lite i affärerna och kanske fika. Jag måste köpa en ny polonäsklänning också. Jag beställde en klänning från nelly som jag blev nöjd med men det blev något strul så jag får försöka hitta någon ny! Nu är jag snart framme så jag säger hejdå!;)

RSS 2.0