slovenien

Inatt åkte jag, Hedda, Joshi och Kicki till Slovenien, det är tävling. Håll tummarna för oss imorgon. Nu kommer det bilder från flygplanet.



sommar nu tack!

'


love them.♥

Glömde lägga in dessa bilder från tävlingen.
Älskar er tjejer!




DM i Alingsås.

I helgen har jag varit på konståknings tävling som var mega roligt och det gick jätte bra för mej och för alla andra också. Jag stog allt i båda programen och i korta fick jag 31poäng och i långa 57poäng och sammanlagt 88poäng så jag är nöjd. Nu blir det till att kämpa på träningarna till SKF nu till helgen i Malmö, längtar! Nu kommer det bilder från tävlingen som jag och Maggan har tagit.










öppna DM:et
1:a Sarah
2:a Madeleine
3:a Hedda

Västergötlands DM:et
1:a Sarah
2:a Hedda
3:a Emma

surprise.

Imorgon kommer det bilder från helgen. Nu ska jag stänga av här, pusss<3

so amazing.

I fredags var jag och Hanna med Johanna i hennes hus. Jag var där för första gången och det var jätte mysigt. Efter skolan åkte vi först och fikade på syster yster och sen blev det träning. Sen åkte vi hem till Johanna. Vi spelade wii och lite annat. Jag tog med mej kameran så det blev några bilder också.



amazing himmel!

mer konfaläger bilder.

'

några till av dom bilderna jag tog på konfalägret.

hanna&johanna!

Nu åker jag och Hanna med Johanna hem och är lite hos henne. Jag har ju inte varit i hennes hus så det blir kul att åka dit. Kanske kommer bilder sen. Ni får hare bra pusss<3

några bilder från konfalägret.



det kommer mer bilder ikväll eller imorgon. Hinner inte mer nu, jag ska åka och träna!

bättre sent än aldrig.

I helgen har jag varit på konfaläger i flämslätt och därför har jag inte bloggat något. Imorgon kommer det massa bilder från lägret och nu kommer det fredagens clothes, bättre sen än aldrig.



svart/grå randig tunika ginatricot
isrevytröja
converse

amazing.




Blazer/kavaj bikbok, svart tunika bikbok, halsband H&M

blablabla.

Nu ska jag gå till Hanna och sen vid halv 8 åker vi till underbara ishallen och tränar till 10. Så bloggar nog inget mer idag men imorgon blir det bloggning, kanske en dagens outfit om ni har tur. Pusss på er!<3

har glömt.

Jag har glömt att visa er mina armband jag gjorde för några veckor sedan hos Hanna. Jag blev riktigt nöjd med armbandet med korsen på. Det blev inga bra bilder men ni ser nog lite.




snygga va?:)

världens sötaste småsystrar.




NJUT av deras söthet, för det gör jag<3

something new.




Blazer/kavaj och tre söta cupcakes läppglans.
från bikbok.
Köpte detta när jag var i stan med Hanna&Ellen

we are the world.



<3

RSS 2.0