Close-up filter +10♥

Beställde precis ett närbildsfilter till kameran från tvspelsweb.se.
Ni får se bildresultat när jag har fått det!:):)

heart.♥

Det har inte blivit några inlägg med bilder det sista för min älskade kamera har gått sönder. buhu! Den har knäppt många fina kort min Nikon D60 men nu har den gått sönder. Sånt är livet! Jag får en ny kamera, en Nikon D5000. Den kommer någon gång i veckan. Jag får även ett nytt objektiv, vet inte riktigt vilket men tror Nikon 55-200.
.

öckerö

Nu är jag i öckerös ishall. Vi ska vänta på Ann-Louise för hon ska åka med oss till Tibro. Jag tävlade korta igår och långa idag och det gick bra i båda programen fast jag gjorde lite småmissar idag. Jag låg 4:a efter korta och kom 4:a totalt. Det kommer bilder när jag kommer hem eller i bilen sen påväg hem. Fast jag har inte tagit några bilder från isen utan bara från igårkväll.
.

i have fun.

Häromdagen satte jag kameran på stativet, tog fram ficklampan och lekte lite. Det blev ett par bra bilder som jag tänkte visa.
.

helsingborg 2010

Förra helgen var det konståkningstävling i Helsingborg och det gick jätte bra faktiskt! Efter korta programmet låg jag 9:a sen efter långa programmet blev 6:a. Pappa, Ella och Hanna var med och hejade på mej. Nu kommer det massa bilder.
.
mums, äpplepaj!
höstlöv

RSS 2.0