skolfoto imorgon :s

Imorgon är det skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha på mej:s Aja, det får väll bli ngt bara! Men jag tror jag ska ha min lila höga kjol & ett vitt linne upptill kanske. Ska jag ha hippieband eller vanligt? Får se hur det blir, måste gå! xoxo

kommer sakna er ngt otroligt.

Inatt klockan 2 åker mamma, Ella, Smilla & Mattias till Cypern i 2 veckor & jag & Linus stannar hemma, pappa bor hos oss:) Jag kommer längta efter er ngt otroligt<3 Men ni får hare bra där! ÄLSKAR ER mer än allt annat i hela världen. Jag kommer lipa ihjäl mej inatt:( Hejdåå! <333
(skriver ett inlägg imorgon & lägger upp lite bilder för jag hinner inte nu för jag ska sova,hihihih)


först isträning, sen cooper!

hej på er!:)
Nu ska jag åka till ishallen & träna ett 50minuter ispass & sen direkt efter så är det cooper, nervös! Vi får se hur det går eftersom jag precis har varit sjuk & har stukat foten men jag ska göra mitt bästa av det. TAGGA,TAGGA! Önska mej lycka till?

matfestivalen.

Nu åker jag, Hanna & Ellen till matfestivalen. Glöm inte aclogel, hihih! :)
Ni får hare bra! pusss<3

nu åker jag till isen.

.

sammandrag.

tjaaa! :)
Om typ 5 minuter ska jag dra iväg till ishallen igen för vi har ju sammandrag. Vi tränar 3 gånger om dagen & imorgon har vi cooper också. Det är roligt fast vi gör typ samma saker as länge fast det är ju bara bra för då blir man ju bra på det, eller hur? :) Nu har jag nog inget mer att säga, eller jo... Är sommaren med Göran bra? För jag & Hanna ska kanske se den idag eller nästa vecka och så kanske Lisa eller Ellen eller båda 2 kanske följer med vi får se. Nu har jag inget mer att säga. Hare bra!




xoxo


fredag.

hej på er sötnosar! :)
Vad gör ni då? Själv gör jag inte speciellt mer än att jag ska gå & lägga mej nu. Imorgon ska jag upp ganska tidigt för vi har sammandrag här i tibro imorgon, ganska jobbigt men ändå roligt. taggatagga!
Idag har jag & Hanna vart med sötaste Lisa!<3 Vi hade det jätte roligt. först var vi hemma hos mej lite & sen åkte vi hem till Hanna & typ pratade massa & fikade. Efter sammandraget imorgon ska vi nog vara med Lisa igen, vi får se vad vi ska hitta på isåfall. Vi funderar på att åka in till skövde på matfestivalen & kika lite. Jag vet inte om Lisa kan hänga med men hoppas, annars åker la jag & Hanna in en stund själva kanske vem vet:) Jag vill ju åka karuseller:) Aja, men nu måste jag gå! Ni fåre hare bra:)


underbara hanna & lisa<3

nytt i garderoben.

Jag sa ju att jag hade köpt nya kläder igår på gina tricot på premiären. Jag hade inte tagit något kort på det igår när jag skrev det inlägget så ni får bilder på det i detta inlägget istället:) Jag blev jätte nöjd med mina köp & det är ju bra. Nu kommer det bilder.


vit stickad tröja/tunika, svart långärmad tröja, blommigt linne & lila halsband


tröjorna


halsbandet. lilare i verkligheten

xoxo

shoppat.

hejj gullegrisar!<3
Idag efter skolan åkte jag in till skövde, först åkte jag till Kimberly för jag skulle prova min klänning. Klänningen blir jäte bra & den är snart klar. Efter jag hade vart hos Kimberly åkte jag in till commerce för jag skulle på premiären på gina tricot. Vet ni.. dom ska öppna bikbok på commerce, det har jag längtat efter! Iaf.. Jag hittade lite grejer på gina, en vit stickad träja, svart långärmad tröja, blommigt linne & lila halsband. Jag har inget kort nu så det kommer imorgon. Nu måste jag gå och sova för jag är mega trött. Pusshejj<3 godnatt(AA)

I ♥ cupcakes

Hejj! (L)
Idag var jag hemma från skolan igen för jag var sjuk. Nu börjar jag bli bättre, jag har fortfarande feber & förkylning men jag går till skolan imorgon iaf fast det blir nog ingen träning. Idag har jag spenderat min tid framför datorn, tv:n 6 i köket.
Jag har fixat till Hannas & Lisas blogg, jag är inte riktigt klar med Hannas än det är bara headern & lite smågrejer kvar. Nu på kvällen har jag bakat underbara cupcakes, chokladsmak & citronsmak. Citron cupcaksen är inte riktigt klara, ska hälla på choklad sen bara. Ni ska få se bilder på choklad cupcaksen så länge.
I ♥ CUPCAKES





det var inte dåligt för att vara första gången:) eller?
muummmmmmmmmmmmmms!

så kasst.

hejje ! <3
Nu har jag inte bloggat på några dagar igen, så kasst asså. Det blir liksom aldrig av. Men nu ska jag faktiskt ta tag i min blogg & skriva minst 1 inlägg varje dag, lovar! hihihi:) ska försöka iaf.
Idag var inte jag i skolan för att jag var sjuk & är också, jag har lite feber, förkyld & ont i halsen typ fast det börjar bli bättre så jag ska nog till skolan imorgon kanske iaf. Idag har jag typ sovit, ätit sputtegräm & tagit det lugnt. När Hanna hade slutat skolan så kom hon hem ill mej lite för att kolla hur jag mådde. Du är den underbaraste som finns Hanna! <33 Sen på eftermiddan nån gång kom Hanna med chokladmuffins till oss, jätte snällt av dej gumman. Ikväll har jag suttit vid datorn typ. Jag har fixat Lisas design & jag skulle fixa Hannas också men jag hann inte får göra det imorgon. Slutpratat om dagen.
Besök:
www.hhhaaannnaaa.blogg.se
www.lisagardberg.blogg.se

Om jag är hemma imorgon vill jag baka cupcakes fast jag vet inte om jag orkar, aja får se. Det verkar vara så roligt & det är ju så himla gott liksom! :) Här kommer lite bilder på massa cupcakes från google.
Jag tror jag ska göra nån liknande som den första bilden & nån typ gul med marabou mjölkchoklad om jag orkar.





dagens outfit & facelook.


dagens outfit
svart cardigan : ?
svart linne : H&M
lila hög kjol : H&M
leggins : vic
skor : converse



facelook.
idag hade jag mitt lovely hippieband på mej i skolan.
jag älskar hippieband. melikemelike! <3

fullt ös.

Nu är det verkligen fullt ös på dagarna. Först är det skolan som inte är rolig, bara ibland & sen blir det hem & slappa lite & sen träning. Om jag är trött redan efter 4dagar undra hur det kommer gå de andra dagarna då. Aja, det är bara att bita ihop Sarah! :) Skolan var rätt okej idag eftersom vi fick slippa elevens val, fast vi hade 2 timmars slöjd fast det var ganska kul ändå. Vi ska sy kläder på slöjden nu & jag ska sy en hög kjol som den lila ni vet. (titta några inlägg längre ner, där finns den) Vilken färg tycker ni jag ska ha? Jag kan inte bestämma mej;) Imorgon är det sista skoldagen på denna veckan, gött!
Efter skolan idag åkte jag hem till Hanna & då bakade vi sockerkaka. mumms!
Sen åkte jag på träning i 1½ timma & det gick väll bra. Det är så himla gött att vi har fått is i tibro nu. :D
Nu har jag tjatat klart, jag ska inte göra er mer utråkade än vad ni redan var. hihihihi! :)


dagens låt.

detta är dagens låt. mummms.. <3
pink - please don´t leave me
lyssna och njut.



dagens outfit & facelook.



dagens outfit
lila/rosa jacka : H&M
randig tunika : veromoda
leggins : vic


facelook, fel håll men ändå.

tips tack.

heej! <3
Nu måste ni hjälpa mej för jag vet inte vad jag ska ha på mej imorgon! ;O
Jag ska välja mellan en lila hög kjol & svart linne, svart linne & en svart jacka eller myskläder? Jag tror inte jag ska ha myskläder så välj mellan de andra klädplaggen. Till sen ska jag ha hippieband, svart till höga kjolen & lila/rosa till svarta linnet. Vad tycker ni?



eller



+





hippieband.


xoxo

22.26 lördag

hejj sötisar.<3
Idag blev det av till träning igen i skövde & det gick bra som vanligt. Nu är det bara 2 dagar kvar sen blir det is i tibro, HAPPYYY! :D Nu har jag & Hedda fått byta grupp till Paulinas mm grupp också. Så vi slutar mycket tidigare imorgon, eller mycket & mycket, så det är ju gött! (sluttjatat)
Nu på kvällen åkte jag, Hanna & Ellen & åt mumsig pizza på milan & sen köpte vi lite godis. Hanna ar världens tokigaste asså, komiker eller vad? hahahah. Nu har jag inget mer att säga så jag ska väll somna nu för jag ska upp halv 7 imorgon, vill ha sovmorgonnn. N får sova gott,pusss<3



+



kvällens outfit
tröja :
stadium
linne : ginatricot
shorts : cubus
skor : converse

snart äre dags för fredagsmyys...

tjaaaaa!
vad gör ni folket ? hahah :) själv sitter jag i sängen med datorn & Hanna ligger bredvid mej & sover, tokfia<3 Idag var vi faktiskt duktiga så vi gick & la oss mellan halv10 & 10 för vi ska upp tidigt imorgon för vi ska ju träna. Träningarna är jätte roliga för vi gör så roliga grejer med Alexander. Men snart är det slut, känns som det precis har börjat. Iaf... För en stunds sen låg jag & tittade på twilight medans Hanna sov, hihih<3 den var bra fast jag har inte sett klart denn än. Nu har jag inget mer att säga. Godnattt<3


kvällens outfit
rosa/lila jacka :
H&M
randig tunika : veromoda
leggins : ?


detta inlägg skulle jag egentligen lägga in igår men jag han inte skriva klart allt.


sarah älskar konståkning

hejj gullegrisar. <3
hur mår ni då & hur har eran dag varit ?
Själv mår jag ganska bra & min dag har vari super. Det började med att jag gick upp vid halv 7, jobbigt jobbigt. Sen åkte jag till skövde för att träna klockan 8-9 + 2timmar till. Det gick jätte bra för mej & det var jätte kul. Ni som kanske inte vet så har vi läger i skövde som började för 4 dagar sen & ska vara i 5 dagar till. Det är en rysk tränare här som vi har haft många gånger förrut, han heter Alexander Vedenin. I min grupp åker Hanna, Ellen, Hedda, Olivia & Linnea också, jätte bra grupp tycker jag. Men nu ska jag inte tjata mer.
Vi slutade klockan 1 idag så det blev hem & äta, sitta lite vid datorn & göra sej iordning. Sen gick jag till Hanna & vi åt nätmelon & sen åkte vi till Devicas affär & kollade lite. Kul var det men efter ett tag åkte vi hem & hemma har jag inte gjort så mycket mer än att städa iordning på mina kläder & vart med Hanna. Men nu har jag inget mer att säga så ni får hare bra så skriver jag ett inlägg senare ikväll eller imorgon. Vi hörs!



titta inte på mitt osminkade fula ansikte utan titta på håret.
i love it.

xoxo.

nytt i garderoben.

hejj på er allaaa.
Nu tänkte jag visa er alla kläder jag har köpt den senaste veckan. Jag har köpt ett par ljusa jeansshort, en lila hög kjol, en rosa/lila jacka typ, ett rosa linne, ett svart linne, en svart tjockiströja, ett lovely hippieband & mina älskade vita converse. Det var allt jag har köpt. Men idag ska mattias byta mina jeansshort för de va lite för stora! Hoppas bara 32:orna finns kvar, hoppashoppas ! :) Nu kommer det bilder på allt. Bilderna har inte samma färg på bilderna som i verkligheten men aja...


rosa/lila jackan, mer rosare i verkligheten & hippiebandet.


svart/vit randig tunika.


lila högkjol (lilare i verkligheten) & ett svart långt linne.


ljusa jeanshorts & ett rosa långt linne.
tyckte du shortsen var snygga? vet inte om jag ska behålla dom..


svart flätat hippieband. love it!


vita converse. <3

jag är jätte nöööjd med mina köp.

xoxo.

annelies fest & karlsborg !

Sarah & Hanna goes "servitriser" eller det var nog mer diskare! :)
Det var jätte kul tyckte jag & det tyckte nog Hanna också, eller? Fast det var ju lite jobbigt också, hihih.
Vi fick ju ta hand om Märta ganska mycket så det var ju roligt det också.
Nu kommer det en hel del bilder, inte så många tror jag.






Jag har ju vart i karlsborg i Hannas sommarstuga i 3 nätter denna sommarn också.
Hanna är världens sömntuta. Om vi kollade på 2 filmer en kväll så somnade hon när
den första filmen hade gått halva, hahahah! du är världens goaste bästiis ! <33
Sen en dag var vi i askersund också, vi kollade lite i affärerna & åt ma där. Jag hittade
en randing, svart/vit, tunika som jag köpte, så jag kom hem med ett köp!
Efter vi hade vart i askersund var vi hos barkis eller vad han nu hette ett tag...
deras hund hoppade på Hanna & började jocka, hahahahhaha! minne för livet!
Nu ska jag inte tjata mer utan jag ska visa er lite bilder.


något nytt !

Hej sötnowsarr <3
Asså, jag är enormt dålig på att blogga, shit!
Jag tänker jämt att jag ska skriva ett inlägg men det blir aldrig av, jag orkar aldrig liksom. Men det ska det bli ändring på, jag ska försöka skriva minst 1 inlägg/dag.
För jag tänkte att om ni ska kika in på min blogg måste ni ju titta på något, på något nytt.
Nu tänkte jag säga vad som har hänt en del dagar jag inte har skrivit.
Jag har vart på liseberg med familjen + pappa, farmor & Steve, jag & Hanna har vart servitriser på Annelies fest, jag har vart i karlsborg i Hannas sommarstuga & sovit där några nätter, jag har varit i stan & shoppa lite, jag, Hanna, Ella & Smilla har vart & tränat & badat i skara OCH så har iSEN äntligen börjat! melikemelikemelike ! <3
Detta har jag typ gjort, resten har jag bara slappat. Det kommer komma lite bilder senare.

Nu ska jag säga vad som har hänt denna ljuva dag!
Jag tränade 2-5, underbart gött men ändå var jag väldigt trött i benen efter gårdagens pass. Ni skulle varit med på vårt fyspass efter isen igår asså, sjukt jobbigt var det! Nu på kvällen har jag väll typ inte gjort något märkvärdigt! :) Tea har varit här så vi har vart ute med henne & jag har spelat lite fotboll med Smilla, Ella & Tea. Sen har jag ätit mumsiga blåbär också! Men nu har jag inget mer att säga & jag känner att detta blev väldigt mycket text i detta inlägget. Jag skriver nog nåra mer inlägg snart, med bilder & lite annat. Pussss <3



mumsiga blåbär.

finlands bilder !

Nu kommer det lite finlands bilder. Jag sa ju att jag skulle lägga in bilderna när jag
kom hem men så blev det ju inte & sen har jag inte haft tid att göra det ngn annan gång !
Så de får komma lite sent nu. Bättre sent än aldrig :)





RSS 2.0