SM bilder på mej.

Nu har jag inte bloggat på ett tag för jag har haft annat för mej och jag känner att det andra har gått före bloggen.
Jag har inte visat er bilder på mej från SM så det gör jag nu och jag har inte sagt hur det har gått heller. Jag kom 6:a totalt och jag är jätte nöjd faktiskt. Jag fick ju trotsallt åka in till akuten innan korta programet för att jag slog i huvudet på träningen dagen innan och sen på träningen innan tävlingen kunde jag inte stå upp när jag hade gjort himmelspiurett för jag blev så yr. Så jag är skit nöjd!




Hanna är fotografen :)
Sista bilden är på min sminkning från korta programet, jag ville visa strazzstenarna. Snyggt eller hur? Det blev ingen bild från sminkningen med strazzen från långa programet tyvärr.

ta chansen.

Jag har varit jätte dålig på att blogga men jag har inte orkat. Jag ska försöka blogga när jag kan men imorgon börjar konståkningslägret här i tibro så då kommer jag inte hinna blogga så mycket. Nu ska jag fixa en grej på lisas blogg och sen ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon. Pussss<3


SM bilder från söndagen.

Nu kommer det ännu mer Sm bilder som ni ska få se på. På söndagen åkte damer och herrar så det kommer bilder från det.


hej mitt vinterland!

Jag lovade ju att det skulle komma bilder från i förrgår när jag var ute med Hanna på kvällen och dom kommer nu. Det är ju så himla fint ute nu, äntligen får man en vit jul!



de var det.

sömntuta.

Tjooo! ♥
Nu ligger jag i sängen hemma hos Hanna bredvid en sovande underbar Hannis. Jag kollar på bilder som vi var ute och fotade förrut som jag tänke lägga upp nu men jag orkar inte för jag är så trött så jag ska stänga av datorn och sova, lägger upp de innan jag börjar träna imorgon eller efter klockan 2. Godnatt<3

Julbak.

Jag blir den som bakar till julen så jag tänkte baka imorgon, fast jag vet bara inte vad jag ska göra. Jag ska baka knäck iallafall, sen funderade jag på att baka fudge bitar och några små kakor mormor brukar baka om hon inte ska baka dom detta året.



Men ge mej gärna lite förslag på julgodis som jag kan baka.


SM torsdag-lördag i bilder.

Nu kommer det bilder från SM här i Linköping, det blir mest bilder från isen. Jag ska försöka så det inte blir för många bilder. :)


bilder från i torsdags.

bilder från i fredags.

bilder från i lördags.

bilder på när jag åkte kommer i ett inlägg senare när jag kommer hem ikväll. Nu måste jag packa ner mina grejer, seeu!

hotellfrukost (Y)

Om några minuter går jag, Hanna och pappa ner och äter hotellfrukost, alltid lika gott! Nu måste jag skynda mej att byta om för jag want frukost nu hihih:) När jag kommer tillbaka får ni se bilder från tävlingen. Pusss<3


mot ishallen.

Nu ska jag snart åka till Linköpings ishall och träna inför tävlingen. Jag är på SM i konståkning för er som inte visste. Nu åste jag fixa, pusss<3

skolan -.-

Nu sitter jag i datasalen i skolan och har mega tråkigt. Aja, jag får roa mej med att spela på coolaspel.se hihi:) Efter denna lektionen blir det spanska, hoppas vi får göra något roligt. Sen blir det att åka till konfirmationen sen direkt träning. Jag bloggar när jag kommer hem. Pussss<3

Tjingeling!

Nu drar jag till skolan på min sista skoldag innan jullovet! melike säger jag bara:D

lucia med konståkningen. <3

I torsdags hade vi lucia på isen, det är så himla fint på isen tycker jag. Jag har aldrig sett det i verkligheten men när man tittar på kort ser det jätte fint ut. Så nu kommer det bilder från lucian.




Det blev ganska många bilder men aja.
Jag fick ett paket av klubben för att jag kom med i SM som är nästa vecka.
I paketet var det ett presentkort på bimz.


adventsskäret. <3

I helgen var det tävling här hemma i tibro ishall för tibro och skövde. Adventsskäret hette tävlingen. Det gick väll ganska bra för mej men jag gjorde några missar men jag var ju faktiskt sjuk tisdag-torsdag förra veckan också så jag hade inte hunnit hämta mej jätte bra sen dess. Men nu är det bara att kämpa på för om 1vecka åker jag till Linköping på SM, det ska bli jätte skoj!! :) Nu kommer det bilder från tävlingen, bara på mej för jag hade inte med kameran utan mamma tog med sej den och fotade lite på mej.


kanske lite suddiga bilder men det är svårt att ta på isen.


dagens outfit.



randig tunika veromoda, kofta H&M

091208.

Helloooo!
Nu är jag och Hanna hemma för vi har håltimma, hanna lagade pytt-i-panna och jag åt clementiner och kakor hihih. Om 10 minuter ska vi åka tillbaka till skolan, det blir engelska och svenska och sen hem så då bloggar jag. Nu kommer det några bilder från nyss.



bilder från helgen.

Nu har jag inte bloggat sen i fredags så det kommer att komma lite bilder från i lördags och söndags. Från bl a när pappa var här hemma i lördags när mamma&mattias var på bio, tävlingen adventsskäret i tibro ishall, en dagens outfit och kanske något mer vem vet:)



kvällen då pappa var här.
hahahaha. sista bilden, bjuder på´n!


lördagens outfit
linne kanarieöarna, jeans nudieaffär, diadem H&M 

Det kommer ett inlägg om tävlingen strax.

idol 2009 <3

Nu ska jag titta vilka som går vidare i idol och vem som åker ut. Jag är lite osäker på vem jag ska vill åka ut faktiskt men Tove ska helt klart vara kvar så är det bara, men vem utav Calle och Erik vet jag inte. Det återstår att se helt enkelt.
Vem tycker du ska åka ut från idol?


Tove, Calle eller Erik? :)


dagens låt.



Jay-Z & Alicia Keys - Empire state of mind

svinsprutan.

Tjobreee.
I tisdags tog jag svininfluensasprutan och det gjorde inte alls ont som alla sa att den skulle. Men efter några timmar började det att verka som 17 i armen, shit eller! Man kunde ju inte ens röra den. Jag är alltså sjuk för att jag har tagit sprutan. Jag fick 39.9 i feber på kvällen och dagen efter var jag yr, febrig och hade jätte ont i armen och i ryggen, inte bra! Men nu börjar jag faktiskt bli frisk så det blir nog skolan imorgon.


aaaaj.


091203.

Godmorgon! :) Vad gör ni för roligt då? Skolan antar jag, i alla fall ni som är friska. Själv är jag sjuk så jag sitter här hemma och tråkar, tittar på tv och spelar på mitt gamla nintendo advance. Det var riktigt längesen jag spelade på det så jag tänkte att jag kan ju göra det så har jag lite kul i alla fall. Det är väldigt dåligt ljus i den men det får duga för mitt nintendo ds lite är ju sönder så jag kan inte spela på det. Men typ 16 december eller något får jag 2 nya nintendo dsi, den nya modellen med kamera i melike:) Jag vet inte vilken färg än för dom kommer från en tävling pappa var med i på jobbet och då vann han 2 nintendo dsi. Men hoppas på svart och rosa för dom är snyggast fast jag tror jag får 2 vita, aja jag får se. Nu har jag inget mer att skriva, bloggar mer sen. Pusss<3





det rosa var fräckt.

pepparkakor. <3

Igår bakade jag, Ella och Smilla pepparkakor. Jag bakar nog pepparkakor för att degen är god och för att det är mysigt, jag har inte ens smakat på pepparkakorna hihih. Nu kommer lite bilder.


RSS 2.0