goodnight!

Nu säger jag godnatt till er för jag ska stänga av datorn och göra annat viktigt och roligare med Hedda&Olivia. ni får sova gott och hare bäst! Pussss<3


Jag är onormal&jag bjuder på bilden ;*


saknar dej som 17! ♥


hjärtat.

Jag saknar dej min lilla lisafisa!
Älskar dej sweetii



du är så sööt!

loookiiis ♥

INSPIRATION.




Jag sitter här framför datorn och drunknar i ur snygga outfits från lookiiiis! ♥
Outfiten i mitten är den snyggaste av dessa tre, tycker jag iaf.
Detta är inspiration!



nu drar jag till skara ishall och tränar.

     

lite bilder från igår.




Mc Donald´s brevid.



väntan på hotellrummet...

...såg det ut så här.



+ att vi hade våra datorer i knäna, hihih:)

jag har inte visat er....

några grejer jag köpte för ett tag sen så jag visar de nu istället.
jag är ju som sagt lite glömsk


Ett halsband med massor kors, det är skit snyggt med kors tycker jag.

Två svarta rosetter som är jätte sött att sätta upp luggen med.


pimp my shoes.




Pimpade mina skor häromdan, ville göra lite skillnad.
Vet inte om det blev så bra men, ganska snyggt faktiskt!
Säg vad ni tycker, jag vill ha era åsikter, hihih:)
Sista bilden, så såg de ut först.


skara läger nästa.

Nu ska jag gå och lägga mej för imorgon blir det skara läger, konståkningsläger. Detta läger har förrut varit i mysiga ulricehamn men så blev det inte i år utan det blir i skara. Vi har som vanlig Alexander Vedenin, en rysk tränare. Jag skriver ett inlägg imorgon när jag kommer hem för vi ska inte bo på hotellet imorgon, Jula hotellet.

Godnatt, sov sött (AZzz...



Alexander.


inspiration.


konfaläger. <3

Nu drar jag på konfaläger tills på tisdag. Ni får hare bra här hemma!:)
Sms:a massor! <3
pussss:*

Lars G:s pokal. <3

fixar till tävlingen på HEMMAPLAAAN!
sminkar mej&sätter upp håret!
skriver ett inlägg innan jag åker till käraste ishallen<3


dagen.

För att göra en lång historia kort.
Idag var jag med Hanna, Rebecca och Jelena hos Rebecca. Vi spelade in en jätte bra film och gjorde annat. Den var bäst! :))


bilder lånad från Jelenas blogg.


bild lånad från Hannas blogg.


bäst!

Min mamma är bäst!
Igår köpte mamma denna snygga väska + en svart/vit randig tunika till mej. Skitsnyggt var det:)


slappis dag.

Sjukling idag igen så det blev en slappis dag.
Wild child + DS + datorn + snake ...



i know...

.. jag har inte bloggat på ett tag, eller jo jag skrev tre inlägg idag men innan det har jag nog inte bloggat på 1 vecka kanske. Men nu ska jag ta tag i bloggen och försöka skriva varje dag. men jag har inte haft något att skriva om och då blir det inget roligt att blogga men nu ska jag försöka få något att skriva om, liksom rikta in mej på en eller flera saker om jag hittar något som är roligt. Har ni något förslag? Ge mej gärna några förslag, hihih:)

Jimmy Choo for H&M






Vad tycker ni om detta? Looking good, inte sant?
Mina ögon föll pladask för armbanden. Så snyggasnygga!
Självklart tycker jag alla kuvertväskor och skor och de är också snyggt men tänk att ha alla dessa snygga armband på armarna, mmmh i´m in love! <3


photos.

Igår fick vi äntligen skolfotona som vi har väntat på jag vet inte hur länge. Jag blev nöjd faktiskt, iaf med dom enskilda korten lite mindre nöjd med gruppfotot. Här får ni lite smakprov på hur det blev och så får ni säga vad ni tycker, hihih:)




jag & min sockertopp<3


det snöar!

Det här är ju inte sant, tro det eller ej! Men det snöar i lilla Tibro, iaf där jag bor. Hahah, gud va kul. Det är ju liksom höst, början av oktober. Snön kommer tidigt i år alltså och snart är det ju jul, eller snart och snart, det är ju två månader kvar men det går faktiskt ganska fort.


det snöar!


ändrad design.

Nu har jag ändrat min design lite för jag var trött på det förra, trista vita. Så jag bytte lite färger och fixade lite annat också. Men jag har inte gjort någon header än så ni får stå ut med den gamla ett tag till, hihi:) Var det snyggt?

kungsbacka.

Kungsbacka 09
Nu är jag i Kungsbacka, tävling denna helgen igen fast i denna lilla mysiga stad. Vi får hoppas att denna helg blir lika rolig som förra helgen. Vi sover bara här inatt för vi tävlar båda programen imorgon, så jag hör av mej imorgon bitti kanske eller på söndag. Det var det jag tänkte säga.



Här kommer en bild från Halmstad.<3

happy birthday!

GRATTiS Hedda 15 år! <3
Hoppas du har haft en bra dag & fått fina grejer.
TiSSEL ♥ TASSEL

halmstad.

hejj sötungar. <3
Nu ligger jag i sängen och har det gött i Halmstaaad. Jag är ju på min första elitserie tävling för dej som inte visste, det är jätte spännande. Idag åkte jag korta programet och det gick superduper bra, jag ligger 3:a. Jag stog allt men jag fick inte så bra poäng. Det tar jag igen imorgon för då ska jag åka långa programet, taggatagga! Ni håller tummarna för mej imorgon på förmiddagen va? Jag får helt enkelt hoppas på det bästa och köra hårt. Om jag inte kommer på pallen skriver jag ett inlägg imorgon på kvällen nån gång men om jag kommer på pallen som jag hoppas så skriver jag kanske inte ett inlägg förrns på måndag för jag hinner inte det imorgon då. Vi får se, men nu ska ni få en bild på mej och en bild på Hedda. Jag tog inte så många så ni får bara två dåliga bilder på oss.



Efter att jag hade tävlat åkte jag och mamma till hotellet och shoppade lite. Vårat hotell ligger ju i ett köpcentrum, lyxigt va? hihih:) Bilder på kläderna kommer nu.




Tröjan är mycket rosare i verkligheten och jackan är på fel håll på bilden men det får duga. Var det snygga grejer?

H&M & JC

Nu på kvällen åt vi buffé på hotellet och det var jätte gott. Sen blev det mjukglass, mummma! Det finns en mjukglass maskin som man kan ta mjukglass ur, gratis! Detta är ett lyxhotell. Jag tycker inte mjukglass är sådär jätte gott men det gick väll att äta. Sen tog vi kort i köpcentrumet och när vi tog kort inne på coop kom en vakt och sa till oss att det var förbjudet, opps! hahah:D Här kommer lite bilder.




jag vet, jag är het i glasögon.

Här får ni 2 bilder på vårt hotellrum också.



så.

långt inlägg, jag vet!

halmstad nästa.

chacha! <3
Om 20 minuter åker jag till Halmstad För jag ska tävla imorgon. Jag hör av mej när jag kommer till hotellet för jag har med mej datorn. pusssss<3


RSS 2.0