det var de.

Nu åker jag och solar på solhagen sen blir det hem att göra läxor och hopp i säng. Puss<3

hörnebospåret.

Jag och Hanna var och sprang hörnebospåret i förrgår och Ella och Smilla hängde med och cyklade runt. Jag hade med mej kameran för jag ville ta kort på lite blommor. Det fanns jätte fina vitsippor! Det kommer även bilder på oss nu.



kolla deras poser.


baka en kaka.

Igår bakade jag, Hanna, Ella och Smilla kladdkakemuffins. Dom blev super duper goda såklart. Vi satt ute i det sköna vädret och fikade på altanen. De vädret som var igår var så himla skönt, jag vill ha sommar nu! Nu kommer lite läskande bilder på muffinsarna. Sen imorgon kommer det bilder från när jag, Hanna, Ella och Smilla var ute och sprang hörnebospåret och studsmatta bilder.

Ella hoppar trehopp och axel, grym är hon!

legends on ice♥

Nu har det varit isrevy sen i torsdags och det har gått super duper bra! Den sista föreställningen idag har nog varit den bästa hittills men vi får se hur det går imorgon. Jag hoppas på mycket folk på dom allra sista föreställningarna av denna helt underbara isrevy. Sista dagen av isrevy imorgon, buhuu. Nu ska jag sova och tagga inför morgon dagen så den blir perfekt. Det kommer en bild på mej, Hanna, Ella och Smilla nu så får ni mer bilder imorgon kanske, får se när jag hinner. Godnatt<3


missa inte årets isrevy!



Den här helgen är äntligen den efterlängtade isrevyn här i Tibro ishall. Jag hoppas du inte har missat alla dom gula affischerna som har suttit uppe lite överallt i Tibro. Om du kommer och tittar kommer du bjudas på en riktigt rolig och häftig show. Så kom och titta, det blir något du minns!

Föreställningar:


Fredag 23/4   19.00 PREMIÄR!
Lördag 24/4   14.00 och 19.00
Söndag 25/4  11.00 och 16.00

Pensionärsföreställningar (sittplats, kortare show, kaffe och kaka ingår)


Torsdag 22/4   14.00
Fredag 23/4     14.00


Biljettpriser:         med SLA-kort     ordinarie
Vuxen                  150 kr               200 kr
4-18 år                100 kr               150 kr
Pensionärsförest.  125 kr               175 kr


Biljettförsäljning:
Tibro:     Hugos Blommor, Sörens Video & Gottbutik
Hjo:       Grönköpings Spel och Godis
Skövde: Interflora/Hugos Blommor, Helges Cykel/Team Sportia
Numrerad sittplats kostar 75 kr extra (begränsat antal) säljs endast hos Sörens Video & Gottbutik, Tibro


Isrevyn har redan börjat! Igår var det första föreställningen, men det var en pensionärsföreställning så alla nummer var inte med. Men idag är det PREMIÄÄÄR, wiihooooo! Fast först är det en pensionärföreställning vid 14.00 och premiären är 19.00. Jag längtar jätte mycket, taggataggatagga!
Nu ska jag och Kimberly fixa iordning oss och alla grejer och sen åka till ishallen för lite träning innan showen Kimberly har sovit här. Det kommer komma lite isrevy bilder när jag hinner. Önska oss lycka till! hihih.

förra söndagen...

...var jag och Hanna på gudtjänst i ransberg, bara 4 gudstjänster kvar. Jag tog med mej kameran så vi gick och tog massa bilder innan Maggan hämtade oss. Det kommer några bilder, några av dom som blev bra.


here you have it.

Här kommer några av mina klädval denna veckan.

söndag.

blommigt linne monki, linne H&M, jeans ginatricot

tisdag.

tröja H&M, hög kjol bikbok

torsdag, idag.

tröja MQ , jeans ginatricot

Det kommer bilder från modevisningen någon gång när jag hinner.

some new clothes.

I helgen när jag var på elitseriefinalen i Örebro som gick bra för min del  köpte jag lite nya kläder. Det kommer bilder här nedan. Jag kom 5:a totalt av 8 stycken så jag är nöjd. Dom 8 bästa i sverige på rankningslistan var med och tävlade.




Nu åker jag och jobbar tills 3 och sen blir det träning.
Ikväll blir de att åka till skövde och se på modevisning, berättar mer om det imorgon eller ikväll.

praovecka.

Denna veckan har jag prao och jag praoar hos mamma så om 5 minuter ska jag åka ner till hugos. Det går jätte bra och det är roligt. Nu kommer en bild på vad jag gjorde igår, eller lite av vad jag gjorde igår.


...

Det kommer komma massa bilder från miras dop, elitseriefinalen, från i lördags, syster yster med Hanna och dresscodes. När jag hinner kommer det. Det är väldigt mycket isrevyträningar nu på kvällarna så jag kanske inte hinner. Det är bara en vecka och 2 dagar kvar nu, LÄNGTAR! Kom och kolla förresten.



Legens on ice
22-25april

det sista från slovenien.

Nu kommer det bilder från banketten, (eller vad det nu heter) prisutdelningen och hemresan. Vi från Sverige vann lagtävlingen, roligt va? :)



Slovenia



kommer mer...

borta bra men hemma bäst.

Nu längtar jag verkligen hem, vill hem och sova i min säng nu. Det är ju inte långt kvar nu. Inatt klockan 4 eller halv 5 går bilen till flygplatsen och 06.50 går planet hem till Sverige, wiiihooo! Det har varit grymt roligt här måste jag säga. Det kan liksom inte vara tråkigt med Hedda och Joshi. Nu ska jag sova eller i alla fall stänga av datorn. Jag lägger ut dagen i bilder imorgon eller något när jag kommer hem. Pusss, godnatt<3

Triglav trophy<3

s-s-slovenien.

Nu kommer det ännu mera bilder från Slovenien och jag säger att det gäller att bjuda på sej själv för dej gör vi!:)




mina och Heddas tuggummipaket.
lätt världens godaste tuggummin!



tröjorna vi fick låna.

taggar inför tävlingen.

Allting är fixat och om 20 minuter går bussen till ishallen. Idag blir det långa programet, längtar. Nu taggar jag och Hedda inför tävlingen. Håll tummarna!


ännu mer slovenien.

Nu kommer det bilder sen ishallen förut.


lite smått redigerad sådär...


some more.

Jag har inte så mycket att skriva bara att det är grymt fint här med bergen, alperna. Så det kommer komma massa fina bilder på denna stad. Jag ska bara säga att det gick bra på tävlingen igår faktiskt, vet faktiskt inte vad jag ligger men typ 16 kanske av 33 så jag är nöjd. Om en timma åker vi och kollar på seniorerna som ska köra korta, hoppas det går bra för sverige! Så det kommer nog lite bilder sen. Håll tummarna för mej imorgon btw!







RSS 2.0