röda söta vinbär♥

.
Igår plockade jag, Ella och Smilla röda söta vinbär som vi frös in så vi kan göra massa paj! :) Vi gjorde även lite vinbärssaft!

hello kitty glass!♥

.
mummmms!

tråkig dag med regn!

.
vill ha sol!

fika med mammis!

grymt god!
.
Idag kom mammsen hit med lite grejor så efter mitt andra ispass passade vi på att åka och fika på cafét 3b! Ett café jag verkligen rekommenderar, super mysigt och super gott! Vi gick även lite på stan så jag köpte en stayinplace sportbh.

klart!

Nu är jag klar för idag! Slutade 18.25 med fys så jag har precis varit och duschat.

premiärdoppet!

Igår gjorde jag premiärdoppet i vänern, faktiskt första gången jag badade i en sjö detta året, har bara badat i pool innan! Badade med Hedda och Ellen pluttarna!
.
Evighetsgatan!

kämparglöd!

Nu är jag i Lidköping igen och om 10minuter åker jag på mitt andra ispass för idag och sen blir det bad i vänern med Hedda och Ellen!:)
.

ella&jag!

.
Jag och Ella satte kameran på stativet och lekte lite med fjärrutlösaren!:)

grattis världens bästa morfar!


söta små jordgubbar♥

.
kalasgott!♥

örlenbadet.

Idag blev det bad och sol i örlen. Självklart var min bästa leksak med, kameran! hihih:) Många gulliga bilder på Ella och Smilla!
.

kalasgott!

mörka bilder, ja vet!


Lidköping.

Det blev iinga mer bilder från Lidköping för jag åkte hem igår för det onda i ljumsken kom tillbaka och jag var ledig idag för jag ska åka 4veckor i Lidköping! Nu är 2 veckor avklarade så nu är det bara hälften kvar, alltså 2veckor:)


.
Ni betyder!

mera lidköping.

BÄST tsm!

Mer bilder kommer på lördag när jag kommer hem! Bilder från isen mm.

full fart.

Nu har lägret satt igång igen efter 1½ dagars ledigt! Nu är det full fart:)

julias söta kaniner.

hahah.
sweet:)

1 vecka avklarad!

Nu är 1 vecka avklarad på lägret i Lidköping, bara 3 veckor kvar nu!:) Det blev hem och vila idag för min del och imorgon blir det tillbaka till Lidköping på kvällen för på måndag väntar en till veckas läger. Snart ska jag gå och lägga mej för jag är sjukt trött! Puss<3
.

sommarbild!


.
jag är med och tävlar om ett stjärnfilter x8 hos Isabella:)
.
<3

Lidköpingslägret 2010!

Nu är jag i Lidköping på konståknings läger. Jag och Ellen sitter vid datorn i matsalen och Hedda är med sin mamma och malva.  Om typ 2½ timma börjar vårat sista ispass och sen blir det hem och äta pannkaka och sova. Nu har jag inget mer att säga, jag har min dator här så det blir mer inlägg med bilder mm. Pusss<3
.

RSS 2.0